MENU

Uge  7 - 19. Februar

Braiserede Grisekæber

En fransk simreret hvor man anvender svinekæber som simrer i lang tid ved lav temperatur. Kødet bliver mørt som smør og fyldt med en vidunderlig smag. Vi braiserer vores ret i mørkt øl fra tjekkiske Primator, som efter vores mening er en af verdens bedste øl ! Retten serveres med rodfrugtemos, dagens grønt og hjemmesyltede rødbeder.

kr. 145,- pr. portion

Spareribs

(børneret)

Dagens børneret er også lavet på gris, - vi har langtidsstegt kamben og marineret dem med en lækker hjemmelavet barbeque marinade. Til benene får du brasede kartofler m/bacon, bønner og ærter, og dertil bernaisesauce.

kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.

Uge  8 - 26. Februar

Braiseret Lammeskank

Her i en italiensk udgave hvor skankerne efter bruning med rosmarin og hvidløg, får lov at simre i et par timer med hvidvin og kalvefond og lidt honning, hvilket giver en fantastisk sauce. De serveres med mos lavet af kartoffel og rodfrugter, dertil bagte fenikel.

kr. 145,- pr. portion

Pasta ala carbonara

(børneret)

Lækker pastaret med båndspagetti og bacon i lækker flødesauce og ost på toppen. Der medfølger stave af gulerod og agurk.

kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.

Uge  9 - 5. Marts

Bøf Ragout Stroganoff

Langtidsbraiseret oksekød i strimler, i lækker flødesauce m/ paprika og forskellige svampe.

Hertil lækker mos af rodfrugter samt dagens grønne indslag.

kr. 145,- pr. portion

Spaghetti Bolognese

(børneret)

Den klassiske italienske kød-ragout i tomat-

sauce, tilberedt med gulerod, blegselleri & courgetter. Dertil spaghetti.

kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.

Uge  10 - 12. Marts

Braiseret spoleben

Små svineskanker langtidstilberedt i tjekkisk hvedeøl fra Primator til kødet falder af benet. Serveres med kartoffelmos, bagte rodfrugter og krydderurter på toppen. Dertil lækre drueagurker.

kr. 145,- pr. portion

Barbecue Ben

(børneret)

Spoleben, barbecuemarineret i mild sauce, coleslaw, råstegte kartofler og brød.

kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.

Uge  11 - 19. Marts

Coq au vin

"Høne i vin" hedder retten. Det møreste kylling tilberedt i lang tid i rødvin, bacon og hønsefond. Serveres med perleløg, bøgehatte og lækker rodfrugtemos, samt dagens grønne indslag.

kr. 145,- pr. portion

Kyllingespyd

(børneret)

Lækkert mørt kyllingespyd, råstegte kartofler, brød og gulerodssalat.

kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.

Uge  12 - 26. Marts

Braiseret Svinenakke

Vi langtidssteger store stykker af nakkestegen i hvedeøl og æblemost samt en masse dejlige krydderurter. Retten serveres med spændende mos af kartoffel og rodfrugter, samt råsyltede gulerødder med goddaw i.

kr. 145,- pr. portion

Burger med pulled pork

(børneret)

Samme kød som til de voksne, tilberedt over laaaaang tid så det bliver til pulled pork. Der medfølger coleslaw og burgerbolle - og du samler selv.

kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.

KONTAKT OS

SKRIV ET PAR ORD OG VI VENDER TILBAGE

VI HAR ÅBENT

Fredag : fra 14 - 17 - eller efter aftale.

 

Men vi tager telefonen hele ugen fra 8-17

Adresse:
Aalborgvej 4 -

9500  Hobro

Vores køkken er en del af

Hammer Biler

Tel: 70 27 20 44
Email: kokken@hammerskøkken.dk

Betaling: Vi tager kort og Mobilepay samt kontanter.

  • Facebook

© 2021 by Hammerweb