MENU
Uge 7 - 19. Februar
Braiserede Grisekæber
En fransk simreret hvor man anvender svinekæber som simrer i lang tid ved lav temperatur. Kødet bliver mørt som smør og fyldt med en vidunderlig smag. Vi braiserer vores ret i mørkt øl fra tjekkiske Primator, som efter vores mening er en af verdens bedste øl ! Retten serveres med rodfrugtemos, dagens grønt og hjemmesyltede rødbeder.
kr. 145,- pr. portion
Spareribs
(børneret)
Dagens børneret er også lavet på gris, - vi har langtidsstegt kamben og marineret dem med en lækker hjemmelavet barbeque marinade. Til benene får du brasede kartofler m/bacon, bønner og ærter, og dertil bernaisesauce.
kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.
Uge 8 - 26. Februar
Braiseret Lammeskank
Her i en italiensk udgave hvor skankerne efter bruning med rosmarin og hvidløg, får lov at simre i et par timer med hvidvin og kalvefond og lidt honning, hvilket giver en fantastisk sauce. De serveres med mos lavet af kartoffel og rodfrugter, dertil bagte fenikel.
kr. 145,- pr. portion
Pasta ala carbonara
(børneret)
Lækker pastaret med båndspagetti og bacon i lækker flødesauce og ost på toppen. Der medfølger stave af gulerod og agurk.
kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.
Uge 9 - 5. Marts
Bøf Ragout Stroganoff
Langtidsbraiseret oksekød i strimler, i lækker flødesauce m/ paprika og forskellige svampe.
Hertil lækker mos af rodfrugter samt dagens grønne indslag.
kr. 145,- pr. portion
Spaghetti Bolognese
(børneret)
Den klassiske italienske kød-ragout i tomat-
sauce, tilberedt med gulerod, blegselleri & courgetter. Dertil spaghetti.
kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.
Uge 10 - 12. Marts
Braiseret spoleben
Små svineskanker langtidstilberedt i tjekkisk hvedeøl fra Primator til kødet falder af benet. Serveres med kartoffelmos, bagte rodfrugter og krydderurter på toppen. Dertil lækre drueagurker.
kr. 145,- pr. portion
Barbecue Ben
(børneret)
Spoleben, barbecuemarineret i mild sauce, coleslaw, råstegte kartofler og brød.
kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.
Uge 11 - 19. Marts
Coq au vin
"Høne i vin" hedder retten. Det møreste kylling tilberedt i lang tid i rødvin, bacon og hønsefond. Serveres med perleløg, bøgehatte og lækker rodfrugtemos, samt dagens grønne indslag.
kr. 145,- pr. portion
Kyllingespyd
(børneret)
Lækkert mørt kyllingespyd, råstegte kartofler, brød og gulerodssalat.
kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.
Uge 12 - 26. Marts
Braiseret Svinenakke
Vi langtidssteger store stykker af nakkestegen i hvedeøl og æblemost samt en masse dejlige krydderurter. Retten serveres med spændende mos af kartoffel og rodfrugter, samt råsyltede gulerødder med goddaw i.
kr. 145,- pr. portion
Burger med pulled pork
(børneret)
Samme kød som til de voksne, tilberedt over laaaaang tid så det bliver til pulled pork. Der medfølger coleslaw og burgerbolle - og du samler selv.
kr. 50,- pr. portion i samkøb med en voksenret.