MENU

Uge  18 - 7. Maj - fredag

Rosa Oksefilet

Vi bevæger os nu mod forår og sommer, og må ud af vores komfortzone med simremad og kartoffelmos...

Vores take-away kan nu med fordel afsluttes på en grill.

Vi laver i denne uge oksefilet som vi bruner hårdt af og tilbereder den derefter sous vide, således at den er perfekt mør og har en lækker rosa farve uden at være "blodig". Du kan varme dit kød i den medfølgende vakuumpose og spise den direkte - eller du kan vælge at afslutte kødet med 2 minutter på en brandvarm grill / grillpande / eller ovn.

Til retten får du også en lækker svampesauce tilberedt med portobellosvampe og bøgehatte (og lidt fløde...), nye råstegte kartofler,  en lækker bønnesalat m/ feta, rødløg, bacon og persille, samt råmarinerede gulerødder.

En lækker ret som sagtens kan vente et par dage med at blive tilberedt hos dig.

Der medfølger naturligvis udførlig vejledning i genopvarmning af retten.

kr. 145,- pr. portion

Torsdag og Fredag kl. 11-14

Byens lækreste  og største Stjerneskud

1 pandestegt og 1 dampet rødspætte,

masser af rejer, hjemmelavet dressing, friske grønne asparges, tomat,

citron, dild og smørstegt brød.

Kr. 120,- pr. stk.

Luksus-udgaven: (på foto)

Plus 1 pandestegt fisk, koldrøget laks samt

flere rejer.

Du bliver mæt...

Kr. 145,- pr. stk.

Afhentes senere end kl. 14 vil dit stjerneskud

være nedkølet.

Husk at de skal forudbestilles.

Luksus stjerneskud.png

STJERNESKUD