top of page

MENU

Fredags Take Away - simremad til Hobro 2023, kr. 150,- pr. person

Simre-mad er retter der er lavet over lang tid. På den måde får man meget smagfuld mad og altid en lækker

sauce. Når man tilbereder kød længe og ved svag varme bliver kødet ekstremt mørt og kan "tygges med øjenvipperne". Det er samtidig utrolig velegnet til genopvarmning fordi kødet ligger i saucen og aldrig bliver tør. Kød i simreretter er altid gennemstegt.

De fleste simreretter er tilberedt enten på vin eller øl, tomat, en masse krydderurter og ofte svampe og næsten altid en masse rodfrugter. Du kan næsten altid frit vælge mellem rodfrugtemos eller nye stegte kartofler, - og nogle gange ris til din simreret. Der medfølger tit en vintersalat med i prisen. Minimumbestilling er til 2 personer

FORLØBIG MADPLAN

Uge 3 - Osso Buco

Jeg tilbereder kødet i hvidvin med masser af tomat, hvidløg, blegselleri og gulerødder. Dertil rodfrugtemos, på toppen gremolata og ved siden af en lækker vintersalat på spidskål.

Uge 4 - Coq au Vin

Kyllingelår udbenes og skindet pilles af. Kødet marinerer i rødvin natten over, og simrer herefter i to og halv time med gulerødder, timian, laurbær og selvfølgelig rødvinen. Til sidst tilsætter jeg portobellosvampe, store stykker af stegt bacon samt perleløg stegt i sukker. Du får rodfrugtemos og en rød spidskålssalt med i pakken.

Uge 5 - Spoleben

Ikke lige det mest velklingende navn for en ret - MEN vi taler om gris og spolebenet er en del af skanken. Ingen fedt, ingen sener - kun lækkert kød og et ben i midten - smager fantastisk. Tilberedes med savoykål, løg, æbler, timian og svøber i øl i ca. 2 timer. Du får nye stegte kartofler til og mine hjemmesyltede rødbeder.

Uge 6 - Beuf Stroganoff

Klassiker - Lækkert oksekød i store stykker langtidsbraiseret med tomat, kalveboullion, svampe og løg. Du får en rodfrugtemos og hjemmesyltede rødbeder med i pakken.

Uge 7 - Vinterferie

Uge 8 - Grisekæber

Kødet simerer i øl sammen med grøntsager og krydderurter i flere timer indtil det mørt som smør. Dertil får du en lækker rodfrugtemos og finthakket persille/hasselnødder/citronskal og hvidløg på toppen. Du får en lækker vintersalat ved siden af.

P.g.a. større arrangementer i huset er simrekøkkenet lukket uge 9  og 10

bottom of page